Aasta õppijat kannustab teadmisjanu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa aasta õppija on Pühajärve põhikooli inglise keele õpetaja ja klassijuhataja Lembi Oja, kes on teadmishimuline naine, kes ikka ja jälle leiab ennast koolipingist uus tarkusi ammutamas.
Valgamaa aasta õppija on Pühajärve põhikooli inglise keele õpetaja ja klassijuhataja Lembi Oja, kes on teadmishimuline naine, kes ikka ja jälle leiab ennast koolipingist uus tarkusi ammutamas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaa aasta õppija, Pühajärve põhikooli inglise keele õpetaja Lembi Oja on uudishimulik ja uuendustele avatud. Suur teadmisjanu ajendab teda ikka ja jälle ennast täiendama.

Eelmine õppeaasta oli tegusale naisele väga õpirohke. «Pärast ülikooli lõpetamist ei olegi ma nii pikki koolitusi läbinud, kui eelmisel õppeaastal. Kuidagi sattusid kõik asjaolud  kokku. Osalesin koolimeeskonna töös, mis oli seotud digipöörde ja -maailmaga. Läbisin ka ainekavade koostamise koolituse, mis mõlemad olid mul plaanivälised,» rääkis õpetaja.

Kuna koolis pole õppeala­juhatajat – pole ametikohtagi –, kuid tööülesandeid tuleb hulga peale täita, otsustas ta minna õppealajuhatajate koolitusele. «Lõputöö olen juba ära saatnud, varsti on selle kaitsmine. Jääb lootus, et kool saab tulevikus kas või osalise koormusega õppejuhi koha,» rääkis Oja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles