Algas täiskasvanud õppija nädal

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa aasta õppija 2014 oli Valgamaa kutseõppekeskuse kutseõpetaja Klaire Vaher, kes on veendunud, et õppida pole kunagi hilja. Mõni aasta tagasi vahetas ta lossi peakoka ameti õpetajatöö vastu.
Valgamaa aasta õppija 2014 oli Valgamaa kutseõppekeskuse kutseõpetaja Klaire Vaher, kes on veendunud, et õppida pole kunagi hilja. Mõni aasta tagasi vahetas ta lossi peakoka ameti õpetajatöö vastu. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täiskasvanud õppija nädala käigus saab Valgamaal end harida rahateemal. Tublidele õpiusku inimestele ja õppimist väärtustavatele asutustele jagatakse aga tunnustusi.

Eestimaa eri paigus korraldatakse 9.–16. oktoobrini kestval täiskasvanud õppija nädalal (TÕN) arvukalt täiskasvanute õppimisvõimalusi tutvustavaid tegevusi.

Valgamaa kutseõppekeskus korraldab koostöös Eesti täiskasvanute koolitajate assotsiatsiooniga Andras (ETKA Andras) esmaspäeval loengu teemal «Raha planeerimine meie igapäevaelus». Tartu Ülikooli majandusteaduskonna õppejõud Mark Kantšukov räägib, kuidas oma raha tööle panna ja seda investeerida, kuidas ajutist rahapuudust vältida ning kas palgapäevast palgapäevani elamine on paratamatus. «Ootame loengule kooliõpilasi ja kõiki linnakodanikke, kes teemast huvitatud,» sõnas Valgamaa kutseõppekeskuse õppedirektor Hiie Taniloo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles