Uus laohoone mahutab 6000 tonni vilja

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga ERTS uus laohoone


Foto: Arvo Meeks/Valgamaalane
Valga ERTS uus laohoone Foto: Arvo Meeks/Valgamaalane Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgas Kungla tänaval on ERTS Valga Vaba Terminaal püsti pannud uue laohoone, mis valmis septembri keskpaigas ning kasutusloa sai eelmisel nädalal.

ERTS Valga Vaba Terminaali juhataja Uno Heinla sõnul on laopinda uues hoones 1322 ruutmeetrit ja see mahutab kuni 6000 tonni tervilja. «Kuna meie koostööpartner Scandagra Eesti AS vajas täiendavat pinda vilja ladustamiseks, otsustasime ehitada oma territooriumile uue laohoone. Ladu ehitati valmis emafirma Estreftransservice toel, kellega tütarettevõte ERTS Vaba Terminaal sõlmis laenulepingu ehituse teostamiseks,» sõnas Heinla. Laohoone ehitas Läti firma ja juhataja sõnul oli ehitushind igati normaalne.

Heinla sõnul terminali territooriumil laopinda vilja ladustamiseks varem polnud. «See on nüüd lisaks Võru tänaval paiknevale elevaatorile, kuhu ka vilja ladustame,» nentis Heinla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles