Ettevõtluspäev pakub inspiratsiooni ja ärgitab tegudele

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga kultuurikeskus
Valga kultuurikeskus Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaa ettevõtluspäev leiab aset 9. oktoobril algusega kell 9.30 Valga kultuurikeskuse ovaalsaalis, osalemine on tasuta. EAS, BDA Consulting OÜ ja Valgamaa arenguagentuur on selle ellu kutsunud selleks, et ärgitada kohalikke ettevõtluspotentsiaaliga inimesi ettevõtlusega algust tegema. Sõna saavad ka piirkonna edukad ettevõtjad ise – parim inspiratsioon tulevastele ettevõtjatele!

"Osaleda tasub juba seetõttu, et on hea võimalus näha ja kuulda huvitavaid Valgamaa ettevõtjaid, kes  jagavad oma kogemust, mis on hästi läinud ja millised on olnud õppetunnid sel teel. Oma tegemistes on neil sära silmis ja nad on väga huvitavad inimestena," sõnas Valgamaa arenguagentuuri ettevõtluskonsultant Ülle Vilo.

Ettevõtluspäev on töötoalaadne inspiratsioonisündmus, kus on hea võimalus kohalike ettevõtjatega kohtumiseks, kogemuste jagamiseks ning teistelt õppimiseks. Oodatud on nii need, kellel juba on äriidee, kui ka need, kes seda genereerida soovivad. Tegevettevõtjad saavad aga uuendada oma lähenemist, leida uut hingamist. Sündmust rahastatakse Euroopa Liidu sotsiaalfondist.

Tänavused piirkondlikud ettevõtluspäevad on juba üheksandad ning hõlmavad kõiki Eesti maakondi. Tagasiside 2015. aastal juba toimunud ettevõtluspäevadele on olnud väga hea. Ettevõtluspäev aitab suurendada ettevõtlusaktiivsust ning piirkonna konkurentsivõimet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles