Valga tagas karikavõistlustel veerandfinaali koha

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpalli karikavõistlus. BC Valga/Maks&Moorits vs EMÜ SK.
Korvpalli karikavõistlus. BC Valga/Maks&Moorits vs EMÜ SK. Foto: Rein Säinas

Teisipäevasel Eesti meeste korvpalli karikavõistluste kohtumise BC Valga-Valka/Maks&Mooritsa ning Ambla Spordikooli vahel võitis kindlalt Valga esindusmeeskond. 

Kui esimest veerandit tänu Ambla händikäpile mängiti suhteliselt võrdselt siis teise veerandaja võitis Valga meeskond kindlalt ning puhkama mindi Valga 45:42 eduseisus. Kolmandal veerandil üritasid külalised veel Valga meestele vastu hakata ning neljandale veerandajale mindi Valga väikeses 69:60 eduseisus. Viimasel veerandil aga murdsid Valga pallurid Ambla meeste vastuseisu ning võitsid neljanda veerandi 30:11 ning kogu mängu tulemusega 99:71.

Valga poolelt viskas Kristjan Evart üleplatsimehena 16 ning Jurijs Aleksejevs ja Valmo Kriisa toetasid omaltpoolt 14 punktiga. Ambla poolelt tegid enim skoori Peeter Kroovik 15 ja Oskar Tammejõe 11 punktiga.

Selle võiduga tagas BC Valga-Valka meeskond endale koha karikavõistluste veerandfinaali kus järgmise vastasena ootab ees BC Kalev/Cramo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles