Esimeseks Valgamaa pokkerimeistriks tuli Indrek Strandberg

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Strandberg
Indrek Strandberg Foto: Tarmo Pikk / Tartu Mõttemängude Klubi

Reedel, 2. oktoobril selgus Annimatsi kämpingus esimene Valgamaa pokkerimeister. No Limit Holdem turniiri, mis viidi läbi Triobeti ning Tartu mõttemängude klubi koostöös, võitis Indrek Strandberg.

Valgamaa meistritiitli nimel konkureeris mitu nimekat mängijat, kelle seas ka kolmekordne Eesti pokkerimeister Marko Keskel, male suurmeister Meelis Kanep, kaks aastat tagasi Eesti koondise koosseisus võistkondlikel Euroopa meistrivõistlustel viienda koha saavutanud Marko Kolk ning valitsev Otepää pokkerimeister Agris Saarva.

«Tõepoolest – ajaloolised tiitlivõistlused ning nendele järgnenud pubipokkeri sügispäevad meelitasid kohale üsna põneva seltskonna,» kommenteeris Tartu mõttemängude klubi juht Tarmo Pikk. «Osalejaid oli Tallinnast, Tartust, Otepäält, Viljandist, Saaremaalt ning isegi Valgast,» naljatles Pikk.

20 000 stardipunkti ning 20minutiliste tasemetega turniiri lõpetas põnev esikohaduell Strandbergi ning Mark Murdvee vahel, kus võidu noppis Strandberg. Lisaks võidukarikale teenis Strandberg 192 eurot auhinnaraha. Murdvee saagiks jäi 120 eurot, kolmanda koha saavutas aga Rene Soldan (96 eurot).

«Pubipokker on püsinud Lõuna-Eestis juba aastaid väga populaarsena ning selle kaudu on leidnud tee tippu ka mitu tänast Eesti pokkeristaari,» väitis Pikk. Varasemalt on Otepää lähedal asuv Annimatsi kämping võõrustanud nii Otepää meistrivõistlusi kui pubipokkeri suvepäevi. 

Triobet on osa 1963. aastal loodud edukast ja kiirelt kasvavast Betsson Grupist (BSG), mis on Põhjamaade suurim iseseisev kaughasartmängude operaator. Betsson on litsentsitud mitmel Euroopa Liidu turul ning pakub online-pokkerit, spordiennustust ja kasiinomänge, olles ühtlasi noteeritud Rootsi börsil. Triobet on BSG kaubamärgiks Baltikumis ning juhtiv online-hasartmängude pakkuja Eestis. 2010. aasta mais väljastas Eesti maksu- ja tolliamet Triobetile kaughasartmängude korraldamise loa, mis garanteerib ettevõtte tegevuse täieliku legaalsuse Eesti tolliterritooriumil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles