Saksamaalt saabus suur abisaadetis

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abisaadetise kohale toimetamine nõuab palju arupidamist. Punase Risti Valgamaa seltsi sekretär Aina Pääro (vasakult), Saksamaalt siia sõitnud Punase Risti vabatahtlik Anne Helm ja meeskonna juht Günther Lucht arutavad koos Janek Lillelehega, kuhu saadetised Valgast edasi lähevad.
Abisaadetise kohale toimetamine nõuab palju arupidamist. Punase Risti Valgamaa seltsi sekretär Aina Pääro (vasakult), Saksamaalt siia sõitnud Punase Risti vabatahtlik Anne Helm ja meeskonna juht Günther Lucht arutavad koos Janek Lillelehega, kuhu saadetised Valgast edasi lähevad. Foto: Arvo Meeks

Valga haigla hoolekandeosakonda saabus suur hulk abivahendeid Schleswig-Holsteini Liidumaa Punase Risti seltsilt.

«Varem on nad toonud kaupa nii Tahevasse kui Hummulisse, Valga haigla hoolekandeosakond saab abi teist korda. Juba eelmisel korral toodi väga suur saadetis,» sõnas Eesti Punase Risti Valgamaa seltsi sekretär Aina Pääro.

Valka toimetasid saadetise Schleswig-Holsteini Punase Risti seltsi vabatahtlik Anne Helm ja meeskonna juht Günther Lucht. «Nemad olidki kahekesi need, kes sõitsid autoga Saksamaalt siia,» lisas Pääro.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles