Otsitakse ligi kuu aega tagasi kadunud Kristot

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Kingo.
Kristo Kingo. Foto: Erakogu

Sotsiaalmeedias on levimas teade, kus sihtasutus Kadunud palub abi 28. augustil Aakrest oma kodust lahkunud ja kadunuks jäänud 21aastase Kristo leidmisel.

Viimati nähti Kristot 28. augustil kella 11 paiku Aakre bussipeatuses. Tema edasine teekond on teadmata.


Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peiteli sõnul pöördus möödunud nädalal, 28. septembril politseisse naine, kes teatas, et tal oli viimati kontakt oma pojaga kuu aega tagasi, kui poeg talle SMSi saatis. Sõnumis kirjutas noormees, et on metsas ja seal levi ei ole. Pärast lühisõnumi laekumist ei õnnestunud emal poega telefonitsi tabada ning ühtlasi on sellest ajast saati noormehe asukoht emale teadmata.   
 
Valga piirkonnapolitseinik Jaana Toode ütles, et politsei püüab välja selgitada noormehe võimalikke käike enne arvatavat kadumist, tema võimalikku asukohta ning sedagi, kas ta politsei abi vajab või mitte.
 
«Kuigi praegu on noormehe asukoht teadmata ja asjaolud vajavad selgitamist, ei ole välistatud, et täisealine mees ei soovi lähedastega kontaktis olla. Ka on sama noormees varemgi ja väga pika aja vältel oma vanemate eest enda tegemisi ja asukohta tahtlikult varjanud. Sellisel juhul on inimesel õigus politseile öeldagi, et ta ei soovi lähedastele endast teadet jätta, ning politsei saab siis vaid lähedastele edastada, et inimesega on kõik korras,» selgitas Toode.
 
Kristo on 190 sentimeetrit pikk, pruunide juuste ja kõhna kehaehitusega, kannab prille. Kodust lahkudes oli tal seljas musta värvi kapuutsiga dressipluus, jalas musta värvi kiledressid ja sama värvi botased, kaasas oli musta-oranživärviline seljakott kirjaga Jägermeister. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles