Aasta põhikooliõpetaja on Pille Olesk

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pille Olesk

Foto: Arvo Meeks/Valgamaalane
Pille Olesk Foto: Arvo Meeks/Valgamaalane Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Laupäeval Tartus toimunud õpetajate päevale pühendatud tunnustusgalal pärjati aasta põhikooliõpetaja austava tiitliga Valga põhikooli õpetaja, kes annab lastele koolis ajaloo- ja pärimuskultuuritunde.Neid õppeained õpilased ootavad ja kiidavad.

Pille Olesk on innovaatiline, erilise empaatiavõimega õpetaja, kelle ainetunnid on üles ehitatud suurima pühendumusega.Ta on uuendusmeelne ja lastesõbralik õpetaja .Ta on tegus MTÜ Mondo koolitajana programmis  "Maailmaharidus lasteaiast täiskasvanuni- Maailmahariduskeskuse tegevuste toetamine ja laiendamine".Ta esines ettekannetega paljudes vabariigi koolides ja tutvustas Valga põhikooli ka rahvusvahelistel seminaridel.

Õpetaja Olesk osales üle-eestilises vaimse kultuuripärandi vihiku koostamise töörühmas. 2014.aastal valmisid tal vaimse kultuuripärandi töölehed II-III kooliastme ühiskonnaõpetuse õpetajatele, mis toetavad õppekava läbiva teema "Kultuuriline identiteet"käsitlemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles