Poodlejad täitsid kolme Valgamaa lapse koolikoti

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna keskpäeval avati Telliskivi tänaval senise Säästumarketi ruumides Rimi supermarket.
Täna keskpäeval avati Telliskivi tänaval senise Säästumarketi ruumides Rimi supermarket. Foto: Martin Ilustrumm

Vastavalt Rimi ja Eesti Punase Risti vahel sõlmitud koostöökokkuleppele toimus Rimides heategevuslik korjandus 1. maist 20. augustini. Korjanduskarpidesse annetasid Rimi kliendid üle 8500 euro, mille eest komplekteeriti koolikotid vajalike koolitarvetega vähekindlustatud perede lastele.

«Korjandus toimus kõikides Eesti Rimides ning tänu heade inimeste annetustele ja omavalitsuste panusele sai uue koolikoti koos vajalike koolitarvetega 645 last,» sõnas Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Andrija Lilleoja.

«Oleme Eesti Punase Ristiga koostööd teinud juba aastaid ning selle aja jooksul on meie külastajad muutunud üha heldemaks, mis näitab, et inimesed teadvustavad endile aina enam, kui oluline osa on täisväärtusliku ühiskonna eksisteerimisel heategevusel ja ligemese aitamisel. Eriti tähtis on abikäsi ulatada kõige nõrgematele – lastele,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles