Swedbank suurendab sularaha kättesaadavust

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Swedbank andis teada, et kasvatab oluliselt sularaha kättesaadavust maapiirkondades, asendades 1–2 korda kuu jooksul Eesti 50 asulat külastava pangabussi püsiva ning igapäevast teenustasuta sularaha väljavõttu võimaldava lahendusega.

Swedbanki klienditeenuste divisjoni juhi Ulla Ilissoni sõnul on panga klientide tagasiside ja ka avalikkuse reaktsioonid selgelt mõista andnud, et sularaha kättesaadavuse tõstmine hajaasustusega piirkondades on paljude inimeste jaoks väga vajalik.

«Kõiki miinuseid ja plusse kokku lüües leidsime, et kümme aastat tagasi innovatsioonina Eesti teedele toodud pangabuss ei vasta enam inimeste ootustele: külastused on liiga harvad, et igapäevast sularahavajadust katta. Seepärast otsustasime pakkuda iga pangabussi senise peatuse klientidele lahendust, mis on püsivam, sobilikum ning teenustasuta,» märkis Ilisson.Ta lisas, et üheski kohas ei toimu muutused enne, kui asendusteenus paigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles