Dokfest toob väikelinna kuulsaid külalisi

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva Dokfesti programmijuhtide Kaisa Jõgeva ja Mai Kroonmäe sõnul on võrreldes eelmise aasta festivaliga õpitud palju uut ja huviliste ette tuuakse palju erinäolisi dokumentaalfilme.
Tõrva Dokfesti programmijuhtide Kaisa Jõgeva ja Mai Kroonmäe sõnul on võrreldes eelmise aasta festivaliga õpitud palju uut ja huviliste ette tuuakse palju erinäolisi dokumentaalfilme. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tõrva kinomaja sai mullu esimese Dokfestiga uue hingamise ja kahe nädala pärast on väikelinn taas dokumentaalfilmide päralt. Programmijuhtide Kaisa Jõgeva ja Mai Kroonmäe sõnul on tänavuse muusika-aasta puhul seekord valikus hulk muusikafilme, aga palju muudki.

Kuidas ettevalmistustööd praegu lähevad?

Kaisa Jõgeva: «Kinnitasime programmi juba mitu kuud tagasi. Kolmveerand kavast oli paigas juunis-mais, aga väikesi muudatusi ja ootamatusi tuleb ikka ette. Meil on ka varufilmid, kui midagi peaks ära kukkuma. Praegu võib öelda, et programm on paigas.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles