Muusikapäev pühendati kahele suurmehele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artis Melkis
Artis Melkis Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Rahvusvaheline muusikapäev Valga muusikakoolis oli pühendatud endisele koolijuhile Albert Puustale, kellel oli tänavu 105.sünniaastapäev ning kooli vilistlasele Peeter Liljele, kellel on 13.oktoobril 65.sünniaastapäev.

Muusikakoolis esinesid Valga muusikakooli ja Läti Valka muusikakooli instrumentalistid ja lauluansamblid.Soolonumbritega astusid üles õpetajad Jüri Goltsov ja Jose Antonio Page Ramirez. Külalisesinejateks olid Albert Puusta pojatütre Piret Puusta laulustuudio Minimuusikal laulusolistid. Kuulda sai i klaveri-,viiuli-, oreli-, akordeoni-,saksofoni-, kitarri- ja trompetimängu. Lisaks instrumentalistidele sai nautida ka soolo- ja ansamblilaulu.

Albert Puusta ja Peeter Lilje elu ja tegemisi meenutas muusikakooli õpetaja Ants Loos. Pooleteisetunnilist kontserti oli tulnud kuulama saalitäis rahvas. Kõik esinajad pälvisid sooja ja tugeva aplausi. Külalisesinejaid tänati lilleõie ja kingitusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles