Tõrva sügisseiklus kutsub seiklema

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva linnavalitsus
Tõrva linnavalitsus Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tõrva Linnavalitsus koostöös Mulgimaa Spordiklubi ja Tõrva Spordiseltsiga korraldab 3. oktoobril kogupere mängu «Tõrva sügisseiklus 2015», mille eesmärgiks on pakkuda võimalust avastada põneval viisil sügisvärvides Tõrva linna.

Mängu käigus tuleb kuni neljaliikmelistel meeskondadel läbida erinevates Tõrva kohtades paiknevaid kontrollpunkte ning täita seal erinevaid ülesandeid. Võistlus toimub ratastega ehk võistkonnad peavad kontrollpunktide vahel liikumiseks kasutama rattaid.

Kõikidel võistkondadel on võistluse alguses 250 punkti ning ülesannete mittesooritamise eest on võimalik koguda miinuspunkte. Võidab see võistkond, kelle punktisumma kahaneb võistluse jooksul kõige vähem. Võistlus on ajaliselt piiratud ning ajalimiidi ületamisel võistkond diskvalifitseeritakse.

Kontrollpunktide tegevuste korraldamisse on kaasatud kohalikud ettevõtted ja organisatsioonid. Kõik tegevused on sobilikud ka noorematele osalejatele, kuid korraldajad eeldavad, et nooremad osalejad on võistkonnas koos vanemate kaaslastega.

Võistlustele, kus kolme parimat ootavad ka auhinnad, saab veel tänase päeva jooksul registreeruda Tõrva linna koduleheküljel. Ürituse toimumise päeval täiendavat registreerimist ei toimu. Mängu võistluskeskus paikneb Tõrva linnavalitsuse juures, kust antakse võistluspäeva keskpäeval ka ühisstart.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles