Töökäed tulid rakendust leidma

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enics Eesti AS eristus teistest tööpakkujatest sellega, et tuli kohale töötoaga, kus huvline sai kätt proovida elektroonikaseadmete koostetööga.
Enics Eesti AS eristus teistest tööpakkujatest sellega, et tuli kohale töötoaga, kus huvline sai kätt proovida elektroonikaseadmete koostetööga. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Laupäevasel Liivimaa töömessil võis käteosavust proovida elektroonika alal, leida endale uue eriala kutsekoolis, kuulata ettekandeid ning saada abi juristidelt. Seda kõike lisaks paarisajale pakutavale töökohale.

Messil osalenud tööandjad pingutasid, et olla nähtavad. Nii oli Enics Eesti AS tulnud välja oma töötoaga, kus huviline sai välja selgitada sobivuse pakutud töökohale. UPM-Kymmene Otepää vineeritehas aga pakkus vaatamiseks tootenäidiseid.

Töökohti vaatama tulnud Edward Kõvask leidis, et siit võib tõsine soovija endale töö leida küll – pakutav on päris mitmekesine. Talle endale jäid oma pakkumistega silma nii Ökopesa kui Gomab Mööbel, samuti Tõntso Agro.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles