Võistlejad läbisid takistusi laulu ja tantsuga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osavust ning meeskonnatööd nõudis rajal olles ka võrguülesanne, mille ületamine võistkonnakaaslaste abiga tunduvalt lihtsamalt läks.
Osavust ning meeskonnatööd nõudis rajal olles ka võrguülesanne, mille ületamine võistkonnakaaslaste abiga tunduvalt lihtsamalt läks. Foto: Rein Säinas

Nädalavahetusel võis Valgamaal Karula ja Tõlliste valla metsades kohata neljaliikmelisi võistkondi, kes võtsid osa võistlusmatkast «Kuperjanovlaste rada».

Olles ise matka sünni juures ning järgnevatel aastatel nii korraldaja kui kohtunik, ei olnud ma reaalset kordagi võistluspäeval trassi läbinud. Seekord aga sai otsustatud, et võtan kaamera kaasa ning kulutan oma saapapaari võistlejatega võrdselt. Mees sõnast, härga sarvest ning reede õhtul seadsin sammud Tsirguliina poole, kus leidsid aset võistkondade kogunemine, mandaat ning võistluse avamine.

Seda, et võistlusmatk on populaarne mitte ainult Valgamaa noorte seas, vaid lausa üle Eesti, näitab asjaolu, et registreerus neli noorema ja 20 vanema astme võistkonda Valgast, Tallinnast, Rap­last, Sakalast, Alutaguselt, Jõgevalt, Harjust, Pärnust ning Tartust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles