Karula valla rahvas meenutas vanu aegu

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval kogunes Karula kogukond Lüllemäe kultuurimajja, kus kohalik tegus muinsuskaitseselts ühe järjekordse vestapostina oma tegemistes viis läbi ajaloopäeva ja näituse "Karula. Meenutusi möödunud aegadest."

Tegemist ei ole lihtsalt näitusega. Sellele eelnes suur töö. "Oleme aastate jooksul kogunud Karula valla ajaloo kohta pildimaterjali, jutte ja olustike kirjeldusi mida tahtsime kohalikega jagada," kirjeldas Karula muinsuskaitse seltsi liige Vaike Puudersell.

"Selleks korraldasime fotokomplekti esitluse ning kogutud materjali näituse kultuurimajas. Valmistasime kogutud materjalist 20 fotost koosneva postkaartide komplekti. Fotodel on Karula tähtsamad hooned ja paigad alates 19. sajandi lõpust kuni Teise maailmasõjani. Näitusel eksponeerime fotokomplektis kujutatud hooneid ning paiku enne ja nüüd. Lisaks on veel valik fotosid samast ajaperioodist."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles