Selgub parim noorsootöötaja

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored tutvuvad pildipõhise nõustamisvahendiga Jobpics.
Noored tutvuvad pildipõhise nõustamisvahendiga Jobpics. Foto: Carmen Tsvetkov

Eesti noorsootöö keskus tunnustab parimaid noorsootöötajaid. Tunnustuskonkursile saab nominente esitada  1. novembrini.

Valga maavalitsus kutsub kõiki esitama kandidaate Eesti noorsootöö keskuse (ENTK) korraldatavale noorsootöötajate tunnustuskonkursile. Nominente saavad esitada juriidilised ja füüsilised isikud, sealhulgas üleriigilised noorte- ja noorsooühingud, katusorganisatsioonid, koolid, kohalikud omavalitsused, maavalitsused ja nii edasi.

Maakondlikku tunnustust jagatakse kolmes kategoorias: aasta noorsootöötaja noortekeskuses, noorsootöötaja koolis ja huvikooli töötaja.

Riiklikuks tunnustamiseks saab lisaks eespool mainitud kolmele esitada kandidaate järgmistes kategooriates: aasta noorteühing, osaluskogu, noortemalev, noortelaager, kohalik omavalitsus, huvikool, sündmus noorsootöös

Konkursi eesmärk on esile tõsta noorsootöösse panustanud ning valdkonda edendanud inimesi ja organisatsioone ning silmapaistvaid algatusi, millel on olnud oluline mõju kohalikul, maakondlikul, üleriigilisel või rahvusvahelisel tasandil.

Nominentide esitamiseks tuleb täita kandidaadi esitamise vorm noorsootöökeksuse kodulehel ja saata otse Eesti noorsootöö keskusele 1. novembriks e-postitsi või postiga.

Maakonna kolmes kategoorias tunnustatavad noorsootöötajad valib selleks moodustatud komisjon ENTK-le esitatud kandidaatide seast. Sel aastal teeb riiklikuks tunnustamiseks haridus- ja teadusministrile ettepaneku ENTK moodustatud tunnustuskomisjon, kuhu kuuluvad ka noorte esindajad. Kategooria «Aasta sündmus noorsootöös» kandidaatide puhul toimub avalik hääletamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles