Hummulis tehti köögiteadust

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lõppeva nädala jooksul oli Hummuli põhikooli ruumides kõrvuti tõsise õppetööga käimas ka mitte nii akadeemiline tegevus. Külalised kuuest Euroopa riigist, õpilased ja õpetajad said osa põnevatest, harivatest, kohati ka naljakatest katsetest seoses toiduga.

Peale "Toiduga mängimise", nagu õpetaja Triinu Elvet tegevust ise nimetas, viidi läbi erinevaid keemilisi ja füüsikalisi katseid, kuulati harivaid loenguid, külastati mesinikku ja käidi A Le Coqi tehases. Nagu aimata võib, sidus kõiki tegevusi üks märksõna – toit.

Külalisi Sloveeniast, Rumeeniast, Horvaatiast, Türgist, Poolast ja Leedust võtsidki vastu inglise keele õpetaja Triinu Elvet ja õpilased kuuendast kuni üheksanda klassini. Külas viibivad lapsed olid majutatud kohalike õpilaste peredes, selline korraldus aitas lastel omavahel paremini ka sõbruneda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles