Otepää toidumeistrid küpsetavad parimat siga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lepasuitsuses ahjus madalas kuumuses kuus tundi küpsetatud mahlane searibi on väga isuäratav. Juba täna on Mr Jakobi esindus Tartus Lõunakeskuses Eesti toidupeol, kus esitleb üht oma firmarooga – suitsuribi. Fotol restorani omanik, üks peakokkadest Jorma Riivald sarnast rooga serveeribki.
Lepasuitsuses ahjus madalas kuumuses kuus tundi küpsetatud mahlane searibi on väga isuäratav. Juba täna on Mr Jakobi esindus Tartus Lõunakeskuses Eesti toidupeol, kus esitleb üht oma firmarooga – suitsuribi. Fotol restorani omanik, üks peakokkadest Jorma Riivald sarnast rooga serveeribki. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otepää mail tegutseva restorani Mr Jakob peakokkadest omanikud tegid ajalugu Palamusel korraldatud seaküpsetamise meistrivõistlustel. Toidumeistrid ja nende sõpruskond tegid puhta töö, võites ühendtiimina kõik võistluse viis kategooriat.

«Õnnestus tõesti teist korda võita, kuid seekord saime esikoha kõigis kategooriates: meie küpsetatud siga oli kõige ilusam ja maitsvam. Lisaks oli meil parim barbeque-kaste, parimad vürtsikad kanatiivad ja erikategooria seasaba. Võime uhkust tunda küll, sest varem pole sellega hakkama saanud ükski võistkond. Eks me ole ikka harjutanud ka, juba kümnes aasta oli siga küpsetada,» avaldas Jorma Riivald rahulolu. Riivald ja Maanu Tafenau on restorani Mr Jakob omanikud ja peakokad.

Võidusiga valmis 13 tunniga

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles