Mairin Tanni elus on kõik päevad muusikat täis

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paljud tudengid jõuavad ülikooli peahoonesse vaid kahel korral: esimesel ja viimasel õpinguaastal. Mairin Tann on sinna juba korra jõudnud ja see, kas tema tee ka veel kord sinna viib, näitab aeg.
Paljud tudengid jõuavad ülikooli peahoonesse vaid kahel korral: esimesel ja viimasel õpinguaastal. Mairin Tann on sinna juba korra jõudnud ja see, kas tema tee ka veel kord sinna viib, näitab aeg. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Laulmisega tuntust kogunud Mairin Tann on noorusele vaatamata jõudnud saavutada päris palju. Valga gümnaasiumist hõbemedal taskus, on ta nüüd värske tudeng ülikoolilinnas Tartus. Lauluõpingud aga jätkuvad ja esinemisi jagub ohtrasti.

Esimest korda nägin Mairin Tanni laval laulmas Valgas tänavusel Jõekääru kontserdil. Tema võimas hääl, uskumatult soe ja sõbralik hoiak ning sära jätsid kustumatu mulje. Kõigest 19aastase põlise Valga tüdrukuna on ta suutnud end tõestada nii lavalaudadel kui koolipingis Valga gümnaasiumis, mille ta kevadel hõbemedaliga lõpetas.

Mairini enda sõnul on muusika tema elu täitnud nii kaua, kui ta end mäletab. Esimesed esinemised olid juba mudilasena. «Mulle meenub, kui osalesin kolmeaastaselt «Valgamaa laululapse» konkursil ning selle ka võitsin.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles