Euroopa Liidu toiduabipakid muutusid priskemaks ja abisaajate ring suuremaks

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimati saabus Euroopa toiduabi Valka aprillis. Oktoobris saabuv toiduabi võetakse samuti vastu ja jagatakse laiali vabatahtlike kaasabil. Abisaajate ring on seekord aga laiem ja pakid suuremad.
Viimati saabus Euroopa toiduabi Valka aprillis. Oktoobris saabuv toiduabi võetakse samuti vastu ja jagatakse laiali vabatahtlike kaasabil. Abisaajate ring on seekord aga laiem ja pakid suuremad. Foto: Lae Margus

Oktoobri lõpust hakatakse taas jagama Euroopa Liidu toiduabi kitsikuses inimestele. Seekord lisanduvad abisaajate ringi vajaduspõhise peretoetuse saajad, samuti on abipakk suurem.

Pakist leiab tatart, riisi, pudruhelbeid, suhkrut, rapsiõli, aga ka liha- ja kalakonserve, rosinaid, šokolaadi ja purgisuppi. Et toiduained oleksid võimalikult värsked, hangib sotsiaalministeerium need iga kord vahetult enne jagamisperioodi.

Euroopa Liidu abi kasutamist korraldava sotsiaalministeeriumi hoolekande osakonna peaspetsialisti Merle Ploompuu sõnul laieneb võrreldes kevadise toiduabi jagamisega abi sihtgrupp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles