Tõrvas selgusid murdmaajooksu karikavõitjad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
B-vanuseklassi poiste  1000 meetri jooks
B-vanuseklassi poiste 1000 meetri jooks Foto: Rein Leppik

Neljapäeval selgusid Tõrvas üle 250 osaleja ning 11 kooli seast Valgamaa koolide murdmaajooksu tänavused karikavõitjad. Arvestust peeti nii individuaalselt kui koolide kaupa.

D-vanuseklassi poisid ja tüdrukud jooksid gümnaasiumi pargis 500meetrisel distantsil ning poiste arvestuses läks võit Dan Šemeljovile Valga põhikoolist ajaga 1.38,0. Järgnesid Ivar Všivtsev Otepää gümnaasiumist ning Chris-Markus Krahv Tsirguliina keskkoolist. Tüdrukutest oli kõige kiirem 1.38,3ga jooksnud Carmen Rääk Valga põhikoolist, kes edestas Elina Ritsonit Tsirguliina keskkoolist ning Käroli Kõvaskit Valga põhikoolist.

C-vanuseklassi poisid katsusid rammu juba 1000meetrisel rajal ning siin oli võidukas Anders Veerpalu Otepää gümnaasiumist ajaga 3.18,7. Järgnesid Valga põhikooli poisid Kermo Kuld ja Timmu Viilup. Tüdrukud jooksid 500 meetrit ja kaksikvõidu võtsid Valga põhikooli esindajad. Esimesena ületas finišijoone Mari-Liis Taniel ajaga 1.35,9 ning tema järel tuli Anett Sepp. Kolmandale kohale tuli Teele Mägi Otepää gümnaasiumist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles