Juhtkiri: Kahetsusväärne olukord

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar andis 2015. aasta sügisel pärast talle esitatud kahtlustusi Poska majas pressikonverentsi, milles kinnitas, et on «puhas kui prillikivi».
Edgar Savisaar andis 2015. aasta sügisel pärast talle esitatud kahtlustusi Poska majas pressikonverentsi, milles kinnitas, et on «puhas kui prillikivi». Foto: Sander Ilvest

Teisipäeval tabas Eestit vapustus, kui selgus, et kaitsepolitsei on esitanud tipppoliitik Edgar Savisaarele kahtlustuse korduvas altkäemaksu võtmises.

Kaitsepolitsei juhtidest õhkus pressikonverentsil enesekindlust – isegi võidurõõmu. Võib arvata, et ametkondadel on Savisaare vastu pihus tõsised trumbid. Või on nad esmaklassilised näitlejad.

Samuti on viimastel päevadel ilmselt rahulolevalt käsi kokku hõõrunud mõnigi konkureeriva erakonna liige või toetaja – uskudes, et alanud uurimine Keskerakonnale korraliku kabelimatsu annab. Seda enam, et altkäemaksu võtmisele ja vahendamisele kaasa aitamises kahtlustab riigiprokuratuur ka partei finantsjuhti ja Tallinna linnavolikogu esimeest Kalev Kallot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles