Karmid Karlid: tahtmist täis ka ebaõnne kiuste

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi nii meistri- kui karikavõistluste tulemused on veel kinnitamata, tuli Karl-Kristjan Kajak mitteametlikel andmetel karikavõitjaks.
Kuigi nii meistri- kui karikavõistluste tulemused on veel kinnitamata, tuli Karl-Kristjan Kajak mitteametlikel andmetel karikavõitjaks. Foto: Erakogu

Kuigi ametlikult ei ole Valga motoklubi Karmid Karlid (K&K) võistlushooaeg kaugeltki läbi, on tähtsamatele võistlustele – Eesti meistri- ja karikavõistlused – kriips alla tõmmatud.

Korraliku võistlusaasta jooksul osalevad motoklubi sõitjad treener Veiko Sale kinnitusel umbes neljakümnel võistlusel. «Meie hooaeg saab alguse jaanuaris-veebruaris ning lõpu novembris kestussõitudega. Detsembris puhkame ning sellel kuul lapsed motokrossiga ei tegele. Jaanuarist aga alustame kogu tralliga otsast peale.»

Kuigi liikmete hulgast leiab ka täiskasvanud sõitjaid, on Karmid Karlid oma tegevuse suunanud eelkõige lastele ja noortele ning nende treeningutele. Klubisse kuulub 44 tehnikahuvilist noort, kellest täpselt pool on litsentsiga ehk võistlusspordile keskendunud. Ülejäänud tegelevad alaga harrastajate tasemel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles