Palluritel must nädalavahetus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui eelmisel korral saavutati koduväljakul ilus võit, siis seekord tuli Valga FC Warrioril tunnistada vastaste paremust.
Kui eelmisel korral saavutati koduväljakul ilus võit, siis seekord tuli Valga FC Warrioril tunnistada vastaste paremust. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Kui ülemöödunud nädalavahetusel võisid maakonna vutimehed ennast võitudega hellitada, siis sellel nädalavahetusel tuli kõigil kolmel esindusmeeskonnal tunnistada võõrsil vastaste ülekaalu.

Laupäeval tuli väike paadiretk ette võtta Tõrva JK meestel, kui Salme staadionil Saaremaal kohtuti FC Kuressaare duubelmeeskonnaga. Tõelist saarlaste ja mandrimeeste vastasseisu ning suurt võitlushimu näitas juba kohtuniku väljastatud hoiatuste hulk – mängu jooksul näitas kohtunik korra punast ning suisa üheksal korral kollast kaarti.

Et Tõrva mehed oma võimalusi palliplatsil väravasse lüüa ei suutnud, tegid seda võõrustajad ning kohtumise tulemuseks kujunes 2 : 0 FC Kuressaarele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles