Veetsirkus lõpetab tuuri Valgas

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui suvel võis Valgas Pedeli ääres näha Bengts Tivoli lõbustusparki, siis sedapuhku midagi hoopis muud.
Kui suvel võis Valgas Pedeli ääres näha Bengts Tivoli lõbustusparki, siis sedapuhku midagi hoopis muud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Alates juunist on olnud võimalik Ukraina veetsirkuse «Aqua Show Smile» etendusi näha paljudes Eesti linnades. Sel nädalal saab neid näha ka Valgas Tivoli platsil. Ühtlasi on siin tuuri viimased etendused.

Kahetunnises vee-etenduses osalevad korraldajate sõnul artistid Ida-Euroopast: võimlejad, žonglöörid, klounid ja trikimeistrid ning teised esinejad, keda tsirkuseetendustes harjutud nägema. Vaadata saab seebimulli- ja tuleetendust ning mängivate purskkaevude sõud.

Kõikidel etteastetel on ühisosa vesi. «Mis peamine: seda kõike teevad meie inimesed oma võimete piires,» selgitas MTÜ Loominguline Ühendus Koit juhataja Vladislav Reznitšenko. "Me ei kasuta etendustes loomi."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles