Mehed tõmbasid hooajale joone alla

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimese hooaja edu supermoto sarjas tõi Kenor Kotkase (fotol ees) plaanidesse osalemise uuel hooajal proffide ehk S1 klassis.
Esimese hooaja edu supermoto sarjas tõi Kenor Kotkase (fotol ees) plaanidesse osalemise uuel hooajal proffide ehk S1 klassis. Foto: Erakogu

Möödunud nädalavahetusega tõmbasid Valga supermoto­mehed Kristjan Siilak ja Kenor Kotkas joone alla edukalt lõppenud hooajale.

Kui Siilakul on eelnevatest aastatest juba supermoto kogemused olemas, siis Kotkasele oli tänavune hooaeg esimene. «Alguses oli minu tagasihoidlik eesmärk olla esikümne seas. Teine siht oli sõita Eesti, Leedu ja Läti meistrivõistlustel,» lisas Kotkas.

Hooaega alustas ta mai alguses Lätis Madonas. «Seal oli kahepäevane võistlus. Hommikuses vabatreeningus sai tehtud uskumatu tegu – sõitsin välja Open klassi parima aja, tehes ära isegi proffidele ehk S1 klassi sõitjatele.» Aga kuna kogemused olid nullilähedased, tuli esimesel võistlusel ette mitu kukkumist ja nii ei tulnud sealt ka väga häid punkte, mis hooaja kokkuvõttes määravaks sai.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles