Toasoe on odavaim Valga linnas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Maakonna suuremates keskustes soojahinna tõusu lähiajal karta pole, küll kerkib see umbes viiendiku võrra Keeni külas. Toasooja hinnad Valgamaal jäävad üldjoontes Eesti keskmisele pisut alla.

Üpris taskukohase hinnaga saavad endale sooja toa Otepää elanikud, kellele toodab soojust AS Otepää Veevärk. Ettevõtte juhi Enn Sepma sõnul on piirhind 46,66 eurot megavatt-tunni kohta (käibemaksuta), millest kallimalt sooja müüa ei tohi, kehtinud juba mitu aastat. «Vähemalt sellel ja järgneval kütteperioodil jääb hind samaks,» nentis Sepma.

Juhataja sõnul ei kaaluta hinna muutmist enne suuri ümberehitustöid nii trassides kui katlamajas. Firmal endal nii suurte tööde tegemiseks raha pole ja nii sõltub kõik euroraha saamisest. «Loodame vastuse saada 2016. aasta märtsis-aprillis. Seejärel kuulutame välja hanked tööde teostajate leidmiseks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles