Valga võttis tugeva Riia klubi üle võidu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtumise teises pooles hakkasid Riia Baronsi mängijad üha enam hoogu sattuma ning tihtipeale jäi meie meestel abitult pealt vaadata, kuidas pall korvivõrku sahises.
Kohtumise teises pooles hakkasid Riia Baronsi mängijad üha enam hoogu sattuma ning tihtipeale jäi meie meestel abitult pealt vaadata, kuidas pall korvivõrku sahises. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Teisipäeva õhtul võõrustas BC Valga / Maks&Moorits meeskond sõpruskohtumises Valga spordihallis lätlaste tugevat Riia Baronsi meeskonda. Kaasahaaravaid hetki pakkusid mõlemad võistkonnad.

Kohe esimestel sekunditel näitasid lätlased, et ei tulnud nalja tegema. Ilusad söödud ja väljamängitud viskekohad viisid külalised peagi kohtumist juhtima ning pealtvaatajana tekkis küsimus, kas tõesti otsustatakse juba esimesel veerandil kogu mängu saatus. Õnneks ei jaganud kodumeeskond mu esmast pessimismihoogu ning võttis end nii kokku, et kaotas avaveerandi ainult punktiga. Seisuga 17 : 18 Baronsile mindi teisele veerand­ajale.

Peale väikest hingetõmbeaega surus Valga meeskond vastastele oma mängutempo peale. Aktiivne tegutsemine kaitses ja tabavad visked korvi viisid BC Valga / Maks&Mooritsa meeskonna peagi kohtumist juhtima ning juhtpositsiooni suudeti hoida veerandaja lõpuni. Poolajavile kõlades seisis tablool 46 : 40 kodumeeskonna kasuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles