Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Konkurss uute perearstide leidmiseks maakonda on lõppenud. Valga maavalituse sotsiaal- ja tervishoiutalituse juhataja Ülla Visnapuu sõnas, et üle pika aja on valdkonnas öelda midagi rõõmustavat: oktoobris lõppenud konkursil osales mitu kandidaati ja tööle asub mitu uut tohtrit.

Valgamaal on automaatse tulekahjusignalisatsioonisüsteemiga objekte 26 ning keskmiselt edastatakse häirekeskusesse neist asutustest 20–22 häiret kuus, mis tähendab, et päästemeeskonnal tuleb iga kuu sõita pea kõigile neist. Probleemist loe lähemalt neljapäevasest Valgamaalasest!

Et ühte väikesse kooli tuleb korraga üheksa uut õpetajat, ei juhtu igal pool. Lüllemäel juhtus. Miks? Kes nad on? Kuidas neil läheb?

Tõrva linnaraamatukogus kohtus kohalikega Tartu Ülikooli professor Marju Lauristin. Jutuks tulid nii eestlaste minevik, olevik kui tulevik.

Terviseradadel paukusid püssid ning vihisesid kuulid. Mis toimus?

Sangaste ja Puka rahvas tantsis lätlaste pilli järgi.

Milliseid kultuuriüritusi Valgas novembris korraldatakse?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles