Valgamaa naine põgenes haiglast

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadunuks jäänud Kristi
Kadunuks jäänud Kristi Foto: Politsei

Politsei palub kaasabi selgitamaks välja eile Tartus haiglast omavoliliselt lahkunud ja seejärel kadunuks jäänud 41aastase Kristi asukohta. Naist otsivad hetkel nii politsei kui koduvalla sotsiaalnõunik.

Kristi lahkus pühapäeval kella 15.30 paiku haiglast, kuid ei ole tänaseni naasnud sinna tagasi ega pöördunud ka oma kodukohta Valgamaal, Puka vallas.  

Ta on pikemat kasvu, kõhna kehaehitusega ning lühikeste juustega. Lahkudes oli tal seljas pruun jope, jalas tumerohelised püksid ja peas kandis ta rätti või mütsi.

Politseil ja Piirvalveameti pressiesindaja Maria Gonjaki sõnul kontrollis politsei eile õhtul läbi Kristi võimalikud liikumisteekonnad ning teostas ka positsioneerimise. "Paraku otsingud tulemust ei andnud ja täna hommikul jätkas politsei naise otsinguid."

Puka vallasekretär Anita Kallise sõnul tegeleb nende sotsiaalnõunik Airin Hermann juba teist päeva naise otsimisega kodukandist.

Kõigil, kes on kirjeldusele vastavat naist pärast 13. septembrit näinud, palutakse sellest teada anda hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles