Osalejad omandasid uusi teadmisi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisaks nutikust vajavate ülesannete lahendamisele tuli võistkondadel mõnes punktis ka fototõestusi teha.
Lisaks nutikust vajavate ülesannete lahendamisele tuli võistkondadel mõnes punktis ka fototõestusi teha. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Valgamaa tähistas sellelgi aastal oma sünnipäeva koostöömängudega – tänavu said need teoks juba neljandat korda.

Tõrvas, Valgas ja Otepääl peetud mängudel osales kokku 188 inimest. Valgas läks rajale 19, Tõrvas 18 ja Otepääl 10 võistkonda. Neil ei olnud vaja kuigivõrd proovile panna oma sportlikke võimeid: pigem oli tegu mõnusa liikumisega rajal, kus ootasid kontrollpunktid. Igas sellises punktis oli osalejatele nutikas ülesanne, mis aitas kaasa teadmiste tõstmisele. Kolm esimest võistkonda said autasuks Valgamaa koostöömängude karika.

Valga piirkonnas oli võidukas Kasekese lasteaia võistkond koosseisus Maila Rajamets, Külli Lääts, Heleri Rebane ja Liivika Lääts. Teisele kohale tuli Valga linn ja kolmandale noorteportaali Tankla võistkond. Parim õpilaste meeskond oli Segased koosseisus Karolina Arbeiter, Kreslin Arbeiter ja Neeme Liiv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles