Nädalavahetus pakkus vutisõpradele ohtralt väravaid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidu nimel andis suure panuse Valga FC Warriori väravavaht Aivo Akkus, kes nii mõnegi ohtliku olukorra viimasel hetkel ära päästis.
Võidu nimel andis suure panuse Valga FC Warriori väravavaht Aivo Akkus, kes nii mõnegi ohtliku olukorra viimasel hetkel ära päästis. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Nädalavahetus pakkus maakonna jalgpallisõpradele väravaterohkeid mänge nii kodus kui võõrsil.

Laupäeval asusid kõigepealt võistlustulle Tõrva JK 2004. aastal sündinud mängupoisid, kes kodus võõrustasid külla sõitnud Tartu FC Helios meeskonda. Hea taktikaline mäng tõi kodumeeskonnale esimese poolaja 2 : 1 võidu, kuid teisel poolajal noormeestel jõud rauges ning lõpuks tuli leppida 4 : 4 viigiga.

Samal päeval sai kaks kodumängu teoks Valgas Kungla tänava kunstmuruväljakul. Kõigepealt jooksid väljakule Valga FC Warriori ning Vastseliina FC Tannem mehed. Esimese poolaja ainukese värava sahistasid vastase väravavõrku Warriori mehed. Veel enne poolajavilet suutis Warriori mängija Giorgi Kurdgelia teenida punase kaardi, mis tähendas, et ülejäänud mänguaeg tuli kodumeeskonnal ühemehelises vähemuses mängida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles