Tšehhimaa pakkus nii ilu kui üllatusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuurortlinn Mariánské Lázně paistab silma roheluse ning romantilise arhitektuuriga. Linnas on rohkesti ka parke ja paviljone.
Kuurortlinn Mariánské Lázně paistab silma roheluse ning romantilise arhitektuuriga. Linnas on rohkesti ka parke ja paviljone. Foto: Jaanika Kuusik

12 päeva, 3950 kilomeetrit, temperatuuride vahemik +15 kuni +30, vihma, tuult ja päikest ning kuus täiesti erinevat majutusasutust – nii võiks lühidalt kokku võtta meie perereisi Tšehhi.

Et alustada algusest, tuleb ära mainida, et meie reisi eesmärk oli järjekordsed raadioorienteerumise Euroopa meistrivõistlused, kus pereisa osaleb. Võistluste toimumiskoht on kuurortlinnake Marianske Lazne (saksa k Marienbad), millest väga kaugele ei jää ka külastajate arvu poolest teine linn peale Prahat – Karlovy Vary.

Viimane tõik ja ka see, et me varem Tšehhis polnud käinud, saavadki reisi otsustamisel määravaks. Kuhu aga jätta koer – meie noorim pereliige? Otsus sünnib kiiresti, loomulikult tuleb minna autoga ja Luka kaasa võtta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles