Diana Sarapuu: hakkan nüüdsest peale täiskohaga vanaemaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keeni kooli direktori kabinetis on Diana Sarapuu aastakümneid kaasa elanud nii õpilaste kui kolleegide muredele ja rõõmudele. Kuigi tal aasta enne pensioniealiseks saamist tööruum maha jätta tuleb, naine enda sõnul kellegi suhtes viha ei pea.
Keeni kooli direktori kabinetis on Diana Sarapuu aastakümneid kaasa elanud nii õpilaste kui kolleegide muredele ja rõõmudele. Kuigi tal aasta enne pensioniealiseks saamist tööruum maha jätta tuleb, naine enda sõnul kellegi suhtes viha ei pea. Foto: Arvo Meeks

Üle kolmekümne aasta Keeni kooli direktori ametis olnud Diana Sarapuu pidas 1. septembri avaaktusel kõnet juba lahkuva direktorina. Kooli ja lasteaia ühinemisel tekkinud ühend-asutust juhib juba teine, staažikas koolijuht koondati.

«Eks see hingele veidi valus hetk oli, kuid olen sellest üle saanud. Keeni kooli direktorina olen töötanud 1982. aastast ning koolipere on mulle väga südame külge kasvanud,» ütles Sarapuu kohtumisel, kui tal direktoriametis oli jäänud olla veel paar nädalat.

Naise sõnul ei ole ta kahe asutuse ühendamise vastu – pigem selle vastu, kuidas see käis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles