Spordielu teel allamäge

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allain Karuse
Allain Karuse Foto: Arvo Meeks

Lugedes 8. septembri Valgamaalasest Reformierakonda kuuluva Lauri Drubinši artiklit Valga spordielust, oli minu esimene mõte, et kui sellised ametnikud juhivad meil linna, pole ime, et spordielu Valgas allamäge veereb. Tahaks teada, mida linnavalitsus selle kahe aastaga on juba ära teinud, kuid antud artiklist see ei selgu. Saame lugeda ainult plaanidest, muredest ja probleemidest, mis on kahe aasta jooksul lahendamata.

Drubinš heidab eelmisele linnavalitsusele ette oma onu – spordinõunik Meelis Kattai – ametist lahkumist. Kui vaadata Valga tänast omavalitsust, siis istub seal palju ametnikke ning rahva raha eest spordikoordinaatori töökoht juurde luua pole praegusel linnavalitsusel mingi probleem.

Linnakodanikuna tahaks teada, mis tööd see mees täpselt teeb ja mis on olnud töö tulemus, see  jääb kahjuks aga arusaamatuks. Jälle ümar jutt – jagab raha, annab nõu, lahendab jooksvaid probleeme. Kus on tulemus? Mis on muutunud paremaks, mis on ära tehtud?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles