Ühe päevaga kuus rikkumist

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Sellel nädalal on turvavarustuse kasutamise kontrollimine kõikjal üle Eesti politsei suurema tähelepanu all.

Nagu kinnitas Valgamaalasele politsei- ja piirivalveameti Lõuna prefektuuri pressiesindaja Maria Gonjak, on süvendatud kontroll toonud ilmsiks rikkumisi ka Valgamaal. «Nii näiteks avastati Valgamaal esmaspäeval ja teisipäeval kuus juhtumit, kus turvavarustust nõuetekohaselt ei kasutatud. Neljal juhul oli tegemist juhiga, kellel turvavöö lahti ning kahel korral kaasreisijaga, kes turvavöö kinnitamata jätnud oli.»

Hea meel on aga tema kinnitusel tõdeda, et kolmapäevase aktsiooni käigus ei avastanud politsei Valgamaal ühtegi autojuhti või sõidukis kaasreisijana viibinud isikut, kellel turvavöö kinnitamata oleks olnud.

Valga politseijaoskonna vanemliikluspolitseinik Kaimar Karm sõnas, et sellise tulemuse üle on politseil väga hea meel. «See näitab, et politsei sellealane teavitustöö on jõudmas inimesteni ning üldine pilt liikluses on selles osas liikumas paremuse poole. Kindlasti jätkab politsei igapäevaselt tööd selles suunas, et autojuhid veelgi enam teadvustaksid endale turvavöö ning turvavarustuse õige kasutamise olulisust.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles