Suvebiatloni meistritiitlid jäid eestlastele püüdmatuks

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti lahtised meistrivõistlused suvebiatlonis Tehvandil. Pildil Jan Treier.
Eesti lahtised meistrivõistlused suvebiatlonis Tehvandil. Pildil Jan Treier. Foto: Andreas Nigol

​Laupäeval, 5 septembril toimunud Eesti lahtistel meistrivõistlustel suvebiatlonis läksid mitmed tiitlid meie naabritele rootslastele ja lätlastele. Sellegi poolest said mitmed meie koondislased kõrgeid kohti. Pühapäeval sõideti aga jälitussõidud, kus meistritiitlid jäid aga samuti püüdmatuks.

Laupäeval, 5. septembril algasid Eesti lahtised meistrivõistlused suvebiatlonis, mil kell 16 alustati sprindietapiga. Meeste arvestuses läks tiitel seekord Eestist välja, meie lõunanaabritele lätlastele, kui 10 km pikkuse sprindietapi võitis Andrejs Rastorgujevs ajaga 24.17. Pisut vähem kui minut hiljem ületas finišijoone Roland Lessing, kellele järgnes Kauri Kõiv ajaga 25.52.

Naiste arvestuses läks võit samamoodi Lätile. 7,5 km pikkuse sprindi võitis Baiba Bendika ajaga 23.25, kellele järgnesid Olga Poltoranina, kes kaotas võitjale 17 sekundiga. Parima eestlannana ületas finišijoone ajaga 23,48 Kadri Lehtla, kes sai selle tulemusega pronksmedali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles