Tõrva Noortevolikogu jagab välja järjekorras viienda auhinna

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva noortevolikogu koosolek
Tõrva noortevolikogu koosolek Foto: Erakogu

Alates septembri algusest on kõikidel taas võimalik esitada Tõrva Noortevolikogu auhinnale kandidaate. Auhinda antakse sellel aastal välja juba viiendat korda. 

„Auhinna väljaandmise eesmärgiks on tunnustada inimesi, kes on panustanud Tõrva linna ja selle ümbruse heaolu tagamiseks rohkem, kui ühiskond on oodanud. See tähendab seda, et tahame tunnustada inimesi, kes vabatahtlikult panustavad piirkonna arengusse,“ ütles Tõrva Noortevolikogu esimees Triin Jaansalu. „Anname võimaluse inimestel märgata enda kõrval teist inimest ja tema poolt tehtud heategu,“ lisas Jaansalu. 

Kandidaate saavad esitada kõik inimesed. Auhinnale saab kandidaate esitada www.torvanoored.ee leheküljel, saates e-maili torvanoored@torvanoored.ee või postiga aadressile Spordi 1, Tõrva linn. Kandidaadi esitamisel tuleb märkida põhjendus, miks kandidaat on sobilik auhinnale. 

„Auhinna saaja valib noortevolikogu oma koosolekul ning laureaati tänatakse noortevolikogu viiendale sünnipäevale pühendatud sündmusel,“ teatas esimees. „Kutsun kõiki inimesi üles kandidaate esitama ja häid inimesi tunnustama. Kandidaate saab esitada kuni 30. septembrini.“ 

Noortevolikogu on auhinda välja andnud juba 2011. aastast. Esimese auhinna sai endine Tõrva Gümnaasiumi õpetaja ja koduloomuuseumi eestvedaja Hilma Karu, teise auhinna sai loodusprojektide eestvedaja Liia Ortus, kolmanda auhinna noorsootöötaja Merike Soomets ning neljanda auhinna Tõrva Gümnaasiumi õpetaja ja mitmete projektide eestvedaja Katrin Priilaht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles