Sotsiaalmeedias levitatud rünnakuteated leidsid kinnitust

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seekord pääses proua vahejuhtumist raudteesillal õnnelikult. Sellegi poolest peaksid inimesed hämaras liikudes olema ettevaatlikud ja jälgima oma ümbrust.
Seekord pääses proua vahejuhtumist raudteesillal õnnelikult. Sellegi poolest peaksid inimesed hämaras liikudes olema ettevaatlikud ja jälgima oma ümbrust. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kolmapäeva õhtu ei möödunud Valgas just kõige turvalisemalt. Sel õhtupoolikul levis sotsiaalmeedias teade kahest rünnakust – mõlema asetleidmist kinnitas ka politsei.

Esimene juhtum leidis aset vastavalt sotsiaalmeedias levitatud andmetele Valga spordihalli juures ning seisnes selles, et kella 16 paiku ründas kolm vene keelt kõnelevat possi Valga põhikooli õpilast, kes oli just trennist koju hakanud minema. Väidetavalt rünnati poissi selja tagant ning löödi ka rusikaga näkku.

Juhtumist spordihalli juures neljapäeva hommikul politseid veel teavitatud ei olnud. Lõuna prefektuuri pressiesindaja Maria Gonjaki sõnul võttis politsei ise ühendust sotsiaalmeediasse postituse teinud naisega ning tema kaudu ka kannatanu ja tema vanematega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles