Augustis hukkus tulekahjus üks inimene

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabaduse tänav täitus põlengu ja järelkustutustööde ajaks eri liiki operatiivsõidukitega. Mõneks ajaks oli ühes sõidusuunas liiklus täielikult suletud.
Vabaduse tänav täitus põlengu ja järelkustutustööde ajaks eri liiki operatiivsõidukitega. Mõneks ajaks oli ühes sõidusuunas liiklus täielikult suletud. Foto: Lea Margus

Tänavu augustis hukkus tulekahjus üks inimene, aasta esimese kaheksa kuu jooksul on tuleõnnetustes elu kaotanud kokku 31 inimest: jaanuaris üheksa, veebruaris kaks, märtsis kuus, aprillis kaks, mais neli, juunis kuus, juulis üks.

Augustis inimelu nõudnud tuleõnnetus leidis aset Valgamaal, selgub päästeameti statistikast. See puhkes 19. augustil Vabaduse 35 kahekordses puumajas.

Hoonest päästeti tulekahju käigus neli inimest: naine ja kolm meest, kes viidi tervisekontrolliks haiglasse. Kahjuks ühe kannatanu elu päästa ei õnnestunud ning tulekahjus raskeid põletushaavu saanud 43aastane naine suri haiglas. Kaks kannatanut neljast lubati kohe pärast täiendavat tervisekontrolli haiglast välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles