Maailmameistrikuld jäi napilt saamata

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USAs Florida osariigis seeniorite korvpalli maailmameistrivõistlustel hõbeda võitnud 40+ meeskond: eest vasakult Riivo Retsnik, Toomas Liivak, Elmo Kaart, Kuuno Toming, Priit Saaron; taga vasakult Tarmo Areng, Rene Gutman, Indrek Leppik, Andrus Renter, Raoul Suurorg, Allan Mägi ja Priit Lokutshievski.
USAs Florida osariigis seeniorite korvpalli maailmameistrivõistlustel hõbeda võitnud 40+ meeskond: eest vasakult Riivo Retsnik, Toomas Liivak, Elmo Kaart, Kuuno Toming, Priit Saaron; taga vasakult Tarmo Areng, Rene Gutman, Indrek Leppik, Andrus Renter, Raoul Suurorg, Allan Mägi ja Priit Lokutshievski. Foto: Erakogu

Pühapäeval leidsid USAs Orlandos aset seeniorite korvpalli maailmameistrivõistluste finaalid. Nendesse oli asja ka Valgamaa meestel.

Finaali jõudis Eestit eri vanuseklassides esindanud seitsmest võistkonnast viis: naiste 45+ ja 50+ võistkond ning meeste 30+, 40+ ja 55+ võistkond.

Teiste hulgas naases, hõbemedalitega kaelas, 40+ vanuseklassis võistelnud meeskond, mis suuresti komplekteeritud kunagise KK Ribi baasil. Varem kandis võistkond nime Puka Sokud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles