Omanik söötis koera roiskunud veisepeadega

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taluõuelt avastatud koer oli vihje saatja sõnul uimane ning kartlik. Maapind tema jalge all oli kaetud vakladega ning roiskunud liha levitas väljakannatamatut haisu.
Taluõuelt avastatud koer oli vihje saatja sõnul uimane ning kartlik. Maapind tema jalge all oli kaetud vakladega ning roiskunud liha levitas väljakannatamatut haisu. Foto: Erakogu

Valgamaalasele laekus vihje, kus räägiti Puka vallas Pedaste külas asuva talu õuele ketti aheldatud koerast, kellel ainus toit näis olevat roiskuvad veisepead ja seltsiks maapinda katvad vaglad.

Vihjega kaasas olevatelt piltidelt puudus kahjuks või õnneks hingemattev hais, mis loomade surnuaeda meenutavat sündmuspaika vaatama läinud lehetöötajatele ninna lõi.

Anonüümseks jääda soovinud allika väitel oli ta koera õõvastavast olukorrast leidnud juba möödunud reedel, kui tuttavat taluperemeest appi kutsuma läks. Tuttava asemel leidis ta eest aga vaevalt kolmemeetrise ketiga kuuriseina külge kinnitatud segatõulise hundikoera, kelle söögilaud näis koosnevat vähemalt paar nädalat mädanenud veisepeadest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles