Vabaduse vikerkaar kogus enim poolehoidjaid

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää raekoda, kus kohaliku omavalitsuse volikogu istungeid peab.
Otepää raekoda, kus kohaliku omavalitsuse volikogu istungeid peab. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otepää esmamainimisest täitub 2016. aastal 900 aastat. Otepää vallavalitsus kuulutas sel puhul välja sündmuste ideekonkursi. Tulemused on selgunud, võitjaks osutus rahvahääletuse tulemusena MTÜ Vabaduse Vikerkaar idee «Vabaduse vikerkaar», andis teada Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht.

Konkursile laekus 20 ideed, mille poolt sai 25. augustini hääletada. Kokku laekus 290 häält, millest 107 häält sai võiduidee. Teise koha pälvis MTÜ Otepää Arendusgrupp idee «Freedom, Otepää-Estonia!» (53 häält), kolmanda Mari-Ann Remmeli raamat Otepää kihelkonna kohapärimustest (27 häält).

Otepää vallavalitsus otsustas 900eurose auhinnafondi jagada kolme esikoha vahel: 500 eurot võidutöö, 300 eurot teine ja 100 eurot kolmas koht.

Selle nädala reedel koguneb Otepää 900 komisjon, kes vaatab hääletusel enim hääli saanud ideed üle ja otsustab, kas hakatakse pidama läbirääkimisi ideede teostamiseks. Lisaks on esikolmikust välja jäänud ettepanekute hulgas mitmeid mõtteid, mis väärivad elluviimist kas täies mahus või osaliselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles