Otepääl sai kooki moosiga

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pannkoogipäev Otepääl
Pannkoogipäev Otepääl Foto: Monika Otrokova

Teadmiste päev, 1. september algas Otepää vallas pannkoogipäevaga vallamaja ees. Kõigile lasteaialastele, koolilastele, õpetajatele ja lastevanematele pakkusid kooki ja moosi vallavalitsuse töötajad, kohal oli ka Pipi, kes lastega mänge läbi viis, edastas Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht.

Otepää vallavanem Kalev Laul sõnas, et hea oli jätkata pannkoogi pakkumise traditsiooni. «Loodan, et kõikidel asjaosalistel oli lõbus päev ja soovin kõigile head uue õppeaasta algust.»

Pannkoogipäev sai teoks Otepää Naisseltsi, Otepää vallavalitsuse, avatud noortekeskuse, Naiskodukaitse Valga ringkonna Otepää jaoskonna ja Otepää kultuurikeskuse toel. Suure panuse päeva korraldamisse andsid Otepää Naisseltsi liikmed Ene Raudsepp, Sirje Möldre, Sirje Zujeva, Naiskodukaitse Valga ringkonna Otepää jaoskonna liikmed Maire Brett-Paavel, Rita Pärnik ja Vello Iir, vallavalitsuse, avatud noortekeskuse ja kultuurikeskuse töötajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles