Valgamaal alustab kooliteed üle 300 lapse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitmel aastal on 1. septembril kooliminejaid kimbutanud ilmataat, kes nagu tahaks veel laste kooliminekut pidurdada ning nende suvepuhkust pikendada.
Mitmel aastal on 1. septembril kooliminejaid kimbutanud ilmataat, kes nagu tahaks veel laste kooliminekut pidurdada ning nende suvepuhkust pikendada. Foto: Arvo Meeks

Valgamaa koolides istub sel õppeaastal koolipinki vähem õppureid kui aasta tagasi, esimesse klassi astujaid on samas rohkem. Kooliõpetajate pere täienes viie pedagoogi võrra.

Kuigi koolipingist ei tulnud sel aastal Valgamaale ühtegi õpetajat, täienes koolide pere viie õpetaja võrra, kes tulid Valgamaale tööle teistest maakondadest. Lasteaedadesse tuli tööle neli uut töötajat.

Valga maavalitsuse andmetel alustab Valgamaa munitsipaalkoolides ja erakoolis ehk Audentese Otepää filiaalis  õppeaastat kokku 3164 õppurit, eelmisel sügisel oli see arv 3237. Lisanduvad riigikoolide – Valga Jaanikese kooli ja Valgamaa kutseõppekeskuse – õppurid, keda sel aastal 490. Seega istub maakonna õppeasutustes koolipinki kokku 3654 õppurit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles