Taimevahetus tõi kokku oodatust vähem rahvast

Liisi Ploom
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teiste seas võis soovija taimevahetuselt hankida endale ka flokse.
Teiste seas võis soovija taimevahetuselt hankida endale ka flokse. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Valga Säde pargi ümbrus oli laupäeval lisaks rahvariiete tuulutajatele täis rohenäppe. Taimevahetuse korraldaja Kristi Põldvee sõnul võib ettevõtmisega rahule jääda. «Siiski, kui mõelda, kui palju sai reklaamitud sotsiaalmeedias, Läti lehtedes, linna kodulehel, plakatitel ja Valgamaalases, oli tegelikult rahvast vähevõitu, ehk umbes 50–60 inimest,» sõnas Põldvee.

«Minu postreid oli massiliselt maha kisutud, ehk mõjus see ka,» arutles Põldvee külastajate nappuse üle. «Isegi laupäeval olid taimevahetusele viitavad sildid nelja tunni jooksul maha kistud. Ei tea, kellele seda vaja oli ... Ju ka vihmane ilm ei kutsunud osalema,» lisas Põldvee. «Peamine on siiski see, et rahvast ikka tuli ja taimi vahetati palju.»

Seda, kas ta edaspidigi Valgas rohevahetust korraldab, Põldvee veel öelda ei oska. «Eks kevadel või järgmisel sügisel paista. Kevadel, kui roheliseks hakkab minema ja näpud jälle sügelema hakkavad, ehk tõesti. Asukoha suhtes mõtlen veel. Muidu on siin hea asfaltkattega plats, aga kas just parim asukoht – täpselt ei teagi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles