Otepääl katsuti jõudu duatlonis

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meie Liigume duatlon
Meie Liigume duatlon Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Laupäeval toimus  Otepääl Meie Liigume Otepää duatlon, mille käigus selgitati välja ka tänavused Eesti meistrid duatlonis. Tulemuse said kirja 168 spordimeest ja -naist.

Juba hommikul kell kümme alustasid võistlemist  noored, juuniorid ja veteranid 60 ja 70 vanuseklassis. Neile järgnes laste start, kell üks päeval startisid rajale harrastajad ja noored B vanuseklassis. Võistluse viimane start anti põhiklassile ning veteranide 40 ja 60 .Neid läks rajale 38.

Võistlus koosnes kolmest üksteisele vahetult järgnevatest vastupidavusalast ehk siis jooksust, jalgrattasõidust ja jooksust .Põhiklassis võistlevatel sportlastel tuli esmalt läbi joosta Tehvandi radadel 10 kilomeetrit ehk neli 2,5 kilomeetrist ringi. Seejärel sõideti jalgrattaga   40 kilomeetrit Otepää-Sangaste maanteel ja seejärel jällegi jooksurajal, kus tuli läbida viis kilomeetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles