Valga linnasauna jagub ka valkalastele

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kassapidaja Sirje Rätsepale on paljud kliendid saanud heaks tuttavaks.
Kassapidaja Sirje Rätsepale on paljud kliendid saanud heaks tuttavaks. Foto: Lea Margus

Valga linnasaun pakub ihuharimise võimalust juba aastakümneid, pärast uuenduskuuri on see tipp-topp koht, millega nõudlikumgi saunaline rahule võib jääda. Viheldagi saab, kuid viht tuleb endal kaasa võtta.

«Sauna saab kasutada kolmel päeval nädalas, reedel on leilita saun ehk lihtsalt võimalus end pesta nendel, kes suurt kuumust ei taha,» selgitas asutuse rõõmsameelne kassapidaja Sirje Rätsepp. «Nädalavahetusel – laupäeval ja pühapäeval – saavad pesemas käia need, kes traditsioonilist leiliga sauna hindavad.»

Leiliruumi kuumus saadakse parajaks elektrikerisega, muud ruumid toimivad tsentraalküttel. Vajadusel köetakse puhuriga lisa, kuna riietusruumis peab temperatuur olema vähemalt 28 kraadi. Leiliga saunapäevadel lisakütet vaja ei ole, sest siis on saun juba ise soojem ja ka rahvast rohkem. Vajadusel saab kasutada ka ventilatsiooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles